Now showing items 1-3 of 3

    • Avances en micro y nanoencapsulación de componentes bioactivos 

      Sifuentes Pacaya, Konny Corina (Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaPE, 2022)
      Micro and nanoencapsulation over the years have been responsible for studying in an interdisciplinary way the manipulation and preparation of various materials in certain dimensions (1 and 100 nm), as well as the search ...
    • Estudio del arte de la gestión de calidad en alimentos 

      Macedo Pinedo, Sergio Junior (Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaPE, 2022)
      The subject to be dealt with in this work entitled ¨ESTUDY OF THE ART OD QUALITY MANAGEMENT IN FOOD¨ will be reflected in the term QUALITY MANAGEMENT that today in our society is widely used but very little applied. This ...
    • Sistema de gestión de la calidad del aire 

      Gardini Armas, Milius (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2018)
      El sistema de gestión de calidad del aire nos muestra informaciones activas eficaces de control de calidad del aire en el medio ambiente y para usar en la industria alimentaria; donde la normativa está en ascenso y son ...