Show simple item record

dc.contributor.advisorRios Cachique, Alfonso Miguel
dc.contributor.authorTafur Morey, Edmar Laing
dc.date.accessioned2022-12-05T16:56:24Z
dc.date.available2022-12-05T16:56:24Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12737/8608
dc.description.abstractThis work addresses the issue of process automation in the food industry, because technological advances and quality requirements are increasingly rigorous, that is why companies today are forced to make major changes to meet the demand for products, in turn streamline production processes in large volumes. The main goal of automation is to perform work that humans cannot perform at high speed and produce large quantities in a short time, in turn reducing workloads. Automation in the food industry is a set of different technologies that go hand in hand to be able to concretize it efficiently and carry out what is planned successfully for companies. Optimization and continuous improvement methods are being a primary tool in any industrial automation process.en_US
dc.description.abstractEste trabajo aborda el tema de la automatización de procesos en la industria alimentaria, debido a que los avances tecnológicos y las exigencias de calidad son cada vez más rigurosas, es por eso que las empresas hoy en día, se ven obligadas a realizar grandes cambios para cubrir la demanda de productos, a su vez agilizar los procesos de producción en grandes volúmenes. El objetivo principal de la automatización es realizar trabajos que el ser humano no puede realizar a gran velocidad y producir grandes cantidades en un corto tiempo, a su vez reducir las cargas laborales. La automatización en la industria de alimentos son un conjunto de diferentes tecnologías que van de la mano para poder concretizarlo de manera eficiente y llevar a cabo lo planeado con éxito para en las empresas. La optimización y los métodos de mejora continua están siendo una herramienta primordial en todo proceso de automatización industrial.es_PE
dc.formatapplication/pdfes_PE
dc.language.isospaes_PE
dc.publisherUniversidad Nacional de la Amazonía Peruanaes_PE
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectAutomatizaciónes_PE
dc.subjectProcesamiento de alimentoses_PE
dc.subjectAlimentos procesadoses_PE
dc.titleAutomatización de procesos en la industria alimentariaes_PE
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises_PE
thesis.degree.disciplineIngeniería en Industrias Alimentariases_PE
thesis.degree.grantorUniversidad Nacional de la Amazonía Peruana. Facultad de Industrias Alimentariases_PE
thesis.degree.nameIngeniero(a) en Industrias Alimentariases_PE
dc.subject.ocdehttps://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01es_PE
renati.author.dni45786985
renati.advisor.orcidhttps://orcid.org/0000-0002-4110-2869
renati.advisor.dni41433164
renati.typehttps://purl.org/pe-repo/renati/type#trabajoDeSuficienciaProfesionales_PE
renati.discipline721046es_PE
renati.levelhttps://purl.org/pe-repo/renati/level#tituloProfesionales_PE
renati.jurorLi Loo Kung, Carlos Antonio
renati.jurorCarranza Gonzales, Jorge Luis
renati.jurorUrro Rodriguez, Giorgio Sergio
dc.publisher.countryPEes_PE


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess