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dc.contributor.advisorAlvarado Arbildo, Gilbert Roland
dc.contributor.authorRojas Melendez, Sara Marleni Geraldine
dc.date.accessioned2024-01-26T18:33:30Z
dc.date.available2024-01-26T18:33:30Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other382.6 R77 2023
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12737/9743
dc.description.abstractThe objective of this research is to assess the level of export culture among camu camu producers in the Loreto region, Iquitos, during the year 2023. The study employs a quantitative and descriptive-explanatory approach, analyzing the dimensions, levels, and categories of the variable based on the population's opinions. The methodology is non-experimental and crosssectional, involving no deliberate manipulation of the variable and data collection taking place at a single point in time. Notably, 55.0% of the participants, equivalent to 22 individuals, consider the export culture to be "Low". In summary, it is concluded that the export culture among camu camu producers in the Loreto region, specifically in Iquitos in the year 2023, is assessed as "Low", supported by the assertion of 55% of the surveyed participants, thus validating the initially proposed hypothesis.en_US
dc.description.abstractEl objetivo de esta investigación es evaluar el nivel de cultura exportadora entre los productores de camu camu en la región de Loreto, Iquitos, durante el año 2023. El enfoque del estudio es cuantitativo y descriptivo-explicativo, analizando las dimensiones, niveles y categorías de la variable a través de la opinión de la población. La metodología es no experimental y de corte transversal, sin manipulación deliberada de la variable y con recolección de datos en un único momento. Destaca que el 55,0% de los participantes, equivalente a 22 personas, considera que la cultura exportadora es "Baja". En resumen, se concluye que la cultura exportadora entre los productores de camu camu en la región de Loreto, específicamente en Iquitos en el año 2023, se evalúa como "baja", respaldado por la afirmación del 55% de los encuestados y validando la hipótesis inicialmente propuesta.es_PE
dc.formatapplication/pdfes_PE
dc.language.isospaes_PE
dc.publisherUniversidad Nacional de la Amazonía Peruanaes_PE
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectExportacioneses_PE
dc.subjectComercio internacionales_PE
dc.subjectCamu camues_PE
dc.subjectMyrciariaes_PE
dc.titleNivel de cultura exportadora de los productores de camu camu de la región Loreto, Iquitos año 2023es_PE
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises_PE
thesis.degree.disciplineNegocios Internacionales y Turismoes_PE
thesis.degree.grantorUniversidad Nacional de la Amazonía Peruana. Facultad de Ciencias Económicas y de Negocioses_PE
thesis.degree.nameLicenciado(a) en Negocios Internacionales y Turismoes_PE
dc.subject.ocdehttps://purl.org/pe-repo/ocde/ford#5.02.04es_PE
renati.author.dni71255466
renati.advisor.orcidhttps://orcid.org/0000-0001-8593-9022
renati.advisor.dni05226218
renati.typehttps://purl.org/pe-repo/renati/type#tesises_PE
renati.discipline416126es_PE
renati.levelhttps://purl.org/pe-repo/renati/level#tituloProfesionales_PE
renati.jurorChong Vela, Rilke
renati.jurorSánchez Elaluff, Cynthia Ludy
renati.jurorOrbe Dávila, José Antonio
dc.publisher.countryPEes_PE


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