Browsing Facultad de Industrias Alimentarias by Subject "Secado por pulverización"
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Optimización de micropartículas por metodología de superficie de respuesta conteniendo aceite por coacervación compleja
(Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaPE, 2021)The microparticles produced by complex coacervation is a process by which gelatin and gum arabic are used as a polymeric pair for the formation of a resistant wall in order to protect a sensitive material, in this case ... -
Optimización de micropartículas por metodología de superficie de respuesta conteniendo aceite por spray drying
(Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaPE, 2021)Microencapsulation is presented as an alternative to delay the oxidation of polyunsaturated fatty acids and thus increase the shelf life. The literature indicates spray drying as the most widely used method for encapsulating ... -
Refresco instantáneo con pulpa microencapsulada a partir de Euterpe oleracea (huasai) y Myrciaria dubia (camu camu) con alto valor nutricional y capacidad antioxidante
(Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaPE, 2024)The purpose of the work was to obtain the technological parameters for the production of an instant soft drink from Euterpe oleracea (huasaí) and Myrciaria dubia (camu camu), with nutritional value and antioxidant capacity; ...