• Login
    REPOSITORIO INSTITUCIONAL DIGITAL
    Search 
    •   DSpace Home
    • Facultad de Industrias Alimentarias
    • Escuela Profesional de Ingeniería en Industrias Alimentarias
    • Trabajo de Suficiencia Profesional
    • Search
    •   DSpace Home
    • Facultad de Industrias Alimentarias
    • Escuela Profesional de Ingeniería en Industrias Alimentarias
    • Trabajo de Suficiencia Profesional
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-10 of 13

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Gestión del agua en el Perú 

    Pinedo López, Gaby Fiorella (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    Water is essential for human health and well-being, as well as to safeguard the environment, since in addition to satisfying the fundamental needs of human beings, this element is essential in agricultural processes, ...
    Thumbnail

    Estudio del arte de la gestión de calidad en alimentos 

    Macedo Pinedo, Sergio Junior (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    The subject to be dealt with in this work entitled ¨ESTUDY OF THE ART OD QUALITY MANAGEMENT IN FOOD¨ will be reflected in the term QUALITY MANAGEMENT that today in our society is widely used but very little applied. This ...
    Thumbnail

    Alimentos genéticamente modificados 

    Ruiz Mauri, Marilia Yessenia (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    Genetically modified foods are nothing new. For decades, they have been altering the genetic makeup of food, saving seeds, and breeding and crossing varieties to make them tastier, bigger, and longer. Most of the food we ...
    Thumbnail

    Aditivos: clasificación y uso en alimentos 

    Vásquez Ruiz, Arnold Anthony (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    Food additives are non-nutritive substances or compounds that are intentionally added to the food for a different purpose in its manufacturing, preparation, transformation, packaging, transportation or storage process, in ...
    Thumbnail

    Microencapsulación de nutrientes aplicados alimentos 

    Meneses Ruiz, Lourdes del Pilar (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    Microencapsulation is definet as a technology of packaging solids, liquids or gases. The microcapsules can release their contents sealed at controlled rates under specific conditions, and can protect the encapsulated product ...
    Thumbnail

    Optimización de procesos utilizando metología de superficie de respuesta 

    Diaz Dosantos, Nisa Yurasi (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    Process optimization in a series of steps and methods to carry out experiments that help determine the procedures formulations, optimal combinations to process or develop optimal quality products with the greatest efficiency ...
    Thumbnail

    Procesos de elaboración de chifles de plátano y yuca 

    Sicchar Vilchez, Juan Andrés (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    In a process of manufacturing products for human consumption, it is important to know the attributes of the raw material to be processed —in the present work Musa paradisiaca L. [green plantain] and Manihot esculenta Crantz ...
    Thumbnail

    Determinación predicción de las principales propiedades físicas de los fluidos de uso alimentario: viscosidad, conductividad térmica y difusividad 

    Rojas Donayre, Angela Edelmira (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    Momentum, heat transfer and mass transfer are transport phenomena in the food industry. the main physical properties of fluids (gases and liquids). such as: viscosity, density, thermal conductivity, diffusivity, determine ...
    Thumbnail

    La ciencia de los alimentos y el pardeamiento enzimático 

    Alvarez Garcia, Guillermo (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2009-08-16)
    Durante la fabricación de alimentos, su almacenamiento, etc. muchos de los alimentos desarrollan una coloración que en ciertos casos mejora sus propiedades sensoriales, mientras que en otros las deteriora; la complejidad ...
    Thumbnail

    Espectrofotometría y colorimetría 

    Rojas Gutiérrez, Daniél César (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2022)
    The present work "Spectrophotometry and colorimetry", is a bibliographic review of all the aspects, concepts, and applications that the topic in question has in the food industry. Which is very important because the ...
    • 1
    • 2

    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Enlaces de interésReglamento del Registro de Trabajos conducentes a optar Grados Académicos y Títulos profesionales en la Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaReglamento del Repositorio Institucional Digital RID-UNAPPolíticas del Repositorio Institucional Digital de la UNAPPolítica Institucional de Propiedad Intelectual, Patentes y Transferencia del conocimiento de la Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaEstrategia de Propiedad Intelectual de la Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaMedidas de Contigencia Sobre el Acceso AbiertoFormulario 1Formulario 2Etiqueta para CD

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_advisorThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_advisor

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorAlvarez Garcia, Guillermo (1)Del Castillo Santana, Kelly (1)Diaz Dosantos, Nisa Yurasi (1)Flores Tuanama, Alan (1)Macedo Pinedo, Sergio Junior (1)Meneses Ruiz, Lourdes del Pilar (1)Paredes Galvez, Carlos (1)Pinedo López, Gaby Fiorella (1)Rojas Donayre, Angela Edelmira (1)Rojas Gutiérrez, Daniél César (1)... View MoreSubject
    Conceptos fundamentales (13)
    https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01 (5)https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.04.02 (3)https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.03 (3)Tecnología de alimentos (3)Procesamiento de alimentos (2)Aditivos alimentarios (1)Agua (1)Alimentos (1)Alimentos modificados genéticamente (1)... View MoreDate Issued2020 - 2022 (12)2009 - 2009 (1)Has File(s)Yes (13)

    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV