Show simple item record

dc.contributor.advisorAlva Arévalo, Alenguer Gerónimo
dc.contributor.authorVela Tuanama, Danisca Frangoysi
dc.date.accessioned2022-11-15T18:50:01Z
dc.date.available2022-11-15T18:50:01Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12737/8528
dc.description.abstractHigh-performance liquid chromatography or HPLC is one of the analysis procedures for all types of materials, including food, and is currently the most widely used procedures today, thanks to the fact that it uses techniques that were previously not accessible, such as adsorption, division, molecular exclusion and affinity chromatography. This work reveals the basic principles of the method and the ways in which the division and/or study of the applied sample in food analysis can be successfully approached.en_US
dc.description.abstractLa cromatografía líquida de alto resolución o HPLC es uno de procedimientos de análisis de todo tipo de materiales entre ellos los alimentos y el más utilizado en la actualidad, gracias a que emplea técnicas que previamente no estaban accesibles, como las cromatografías de adsorción, partición, exclusión molecular y afinidad. Este trabajo da a conocer los principios básicos del método y las formas como se puede abordar de forma exitosa la división y/o estudio de la muestra aplicada en análisis de alimentos.es_PE
dc.formatapplication/pdfes_PE
dc.language.isospaes_PE
dc.publisherUniversidad Nacional de la Amazonía Peruanaes_PE
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectProcedimientoses_PE
dc.subjectAnálisis de alimentoses_PE
dc.subjectCromatografíaes_PE
dc.titleCromatografía líquida aplicada a análisis de alimentoses_PE
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises_PE
thesis.degree.disciplineIngeniería en Industrias Alimentariases_PE
thesis.degree.grantorUniversidad Nacional de la Amazonía Peruana. Facultad de Industrias Alimentariases_PE
thesis.degree.nameIngeniero(a) en Industrias Alimentariases_PE
dc.subject.ocdehttps://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.04.01es_PE
renati.author.dni46467895
renati.advisor.orcidhttps://orcid.org/0000-0003-4009-2328
renati.advisor.dni06517179
renati.typehttps://purl.org/pe-repo/renati/type#trabajoDeSuficienciaProfesionales_PE
renati.discipline721046es_PE
renati.levelhttps://purl.org/pe-repo/renati/level#tituloProfesionales_PE
renati.jurorArévalo del Aguila, Segundo
renati.jurorCarranza Gonzales, Jorge Luis
renati.jurorUrro Rodriguez, Giorgio Sergio
dc.publisher.countryPEes_PE


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess