Now showing items 1-3 of 3

    • Alteración de los alimentos tratados térmicamente: descripción, causas, microorganismos alterantes 

      Mendoza Ramirez, Eduard Eithel (Universidad Nacional de la Amazonía Peruana, 2018)
      Tendencias mundiales sobre alimentación actualmente indican la importancia nutricional y funcional que deben tener los alimentos frente a los consumidores, las mismas que debido a su amplia variabilidad biológica proporcionan ...
    • Automatización de procesos en la industria alimentaria 

      Tafur Morey, Edmar Laing (Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaPE, 2022)
      This work addresses the issue of process automation in the food industry, because technological advances and quality requirements are increasingly rigorous, that is why companies today are forced to make major changes to ...
    • Cadena de suministro: distribución instantánea, transporte y almacenamiento 

      Orellana Arimuya, Ivar Salvador (Universidad Nacional de la Amazonía PeruanaPE, 2022)
      This paper seeks to publicize the benefits of using the administrative tool called supply chain. Some basic concepts of business administration and what are the tools developed by it have been addressed. Although the concept ...